Sådan kommer du til behandling hos os

Som praktiserende læge eller speciallæge kan du ikke henvise patienter direkte til behandling på Svedklinikken. Vi er en privatklinik, der ikke har en aftale med Sygesikringen, men med Danske Regioner jf. Det udvidede frie sygehusvalg og Ret til hurtig udredning. Patienten må derfor selv betale for sin behandling – med mindre han/hun har en Sundhedsforsikring, eller er henvist til en Dermatologisk afdeling på et offentligt sygehus med henblik på behandling under armene (axiller) og/eller hænderne.

Hvis patienten på sygehuset får en ventetid til behandling på mere end 2 måneder fra henvisningsdatoen, da kan patienten jf. Sundhedsloven, omvisiteres til Svedklinikken på det udvidede frie sygehusvalg. Svedklinikken har en aftale med Danske Regioner, om injektionsbehandling med botulinumtoxin under armene (axiller) og hænderne, og patienten har derfor mulighed for at blive videre henvist til os. Hjemregionen skal da betale for behandlingen.

Øvrige behandlinger (ryg/bryst, lyske/underliv, fødder og ben) skal patienten selv betale for. I enkelte tilfælde bevilger regionen behandling af fødder og ansigt/hovedbund, men da skal patienten lide af meget svær Hyperhidrose.

Hvis du er i tvivl om henvisningsproceduren, eller om patienten kan komme i behandling på Svedklinikken, er du velkommen til at kontakte klinikken for nærmere information.