Sådan kommer du til behandling hos os

En praktiserende læge eller speciallæge kan ikke henvise patienter direkte til behandling på Svedklinikken. Vi er en privatklinik, der ikke har en aftale med Sygesikringen, men med Danske Regioner jf. Det udvidede frie sygehusvalg og Ret til hurtig udredning. Som patient må du derfor selv betale for behandling – med mindre du har en Sundhedsforsikring, eller er henvist til en Dermatologisk afdeling på et offentligt sygehus med henblik på behandling under armene (axiller) og/eller hænderne.

Hvis du, som patient, på sygehuset får en ventetid til behandling på mere end 2 måneder fra henvisningsdatoen, da kan du jf. Sundhedsloven, omvisiteres til Svedklinikken via det udvidede frie sygehusvalg. Svedklinikken har en aftale med Danske Regioner om injektionsbehandling med botulinumtoxin under armene (axiller) og hænderne, og du har derfor mulighed for at blive videre henvist til os. Hjemregionen skal da betale for behandlingen.

Øvrige behandlinger (ryg/bryst, lyske/underliv, fødder og ben) skal du, som patient, selv betale for. I enkelte tilfælde bevilger regionen behandling af fødder og ansigt/hovedbund, men da skal du lide af meget svær Hyperhidrose.

Du kan læse mere om Det udvidede frie sygehusvalg under punktet Udvidet frit sygehusvalg.

Hvis du eller din egen læge er i tvivl om henvisningsproceduren, eller om du kan komme i behandling på Svedklinikken, er du velkommen til at kontakte klinikken for nærmere information.