Bestil tid

Hvem kan få behandling hos Svedklinikken?

Alle kan i princippet få behandling på Svedklinikken. Men da Svedklinikken er en privatklinik skal du selv betale for behandlingen, med mindre du sveder under armene og/eller på hænderne. Da kan du blive henvist af din egen læge til en hudspecialist. Har du en sundhedforsikring skal du kontakte forsikringsselskabet for at få undersøgt, om de betaler helt eller delvis for behandlingen. Er du medlem af Sygesikringen Danmark, giver de et tilskud til en speciallægekonsultation.

Hvis du er henvist fra egen læge/speciallæge (hudspecialist) til en hudklinik på et offentligt sygehus i din hjemregion, har du ret til at vælge et privat tilbud, hvis ventetiden er mere end 2 måneder til behandling, fra du blev henvist af din egen læge. Da har du mulighed for at blive henvist til Svedklinikken, idet vi har en aftale med Danske Regioner om behandling af Hyperhidrose (stærk svedtendens). Bopælsregionen skal da betale for behandlingen.
Læs mere på: www.sygehusvalg.dk

For nærmere information om dine muligheder for konsultation og/eller behandling på Svedklinikken, kan du ringe til os på tlf.: 70 14 54 11 eller sende en e-mail på info@svedklinikken.dk