Spring til indhold

miraDry behandling af sved og lugt under armene

Bestill time

Sveder du meget under armene? miraDry har en varig behandling mod sved og lugt. Behandlingen har umiddelbar virkning. Svedklinikken er ledende i Europa indenfor behandling med miraDry. Under behandlingen benyttes mikrobølger, som varmer op og tilintetgør svedkirtlerne i armhulene. På den måde vil du stoppe med at svede selv om du anstrenger dig, det er varmt eller du er stresset. Dermed bør du ikke være urolig for svedpletter eller lugt under armene.

Hvad er miraDry®?

miraDry ® er en permanent løsning mod armhulesved og lugt. miraDry® har revolutioneret måden, vi behandler armhulesved på. Mikrobølgeenergi frigives mod armhulerne og ødelægger svedkirtlerne for altid.

Behandlingen er godkendt af både FDA og CE og er sikker og effektiv. Det er klinisk bevist, at miraDry® giver en permanent effekt mod sved og lugt under armene. Over 200.000 behandlinger er udført globalt, og Svettkliniken udfører flest behandlinger i Europa.

I en stor klinisk undersøgelse kunne man påvise effekt hos over 90 % med en gennemsnitlig svedreduktion på 82 % efter et år. I en opfølgningsundersøgelse 2 år efter kunne man påvise den samme permanente effekt. Med svedreduktionen forsvinder også lugten. I gennemsnit reduceres svedlugt med 93 %. En bivirkning af behandlingen er en permanent reduktion af hårvækst på ca. 70 %, hvilket mange sætter pris på.

miraDry® i stedet for injektionsbehandling?

Alternativet til miraDry® er injektionsbehandling. Sammenlignet med dem, der behandles hver 6.-8. måned med injektioner, er behandlingsomkostningerne sparet ind efter 3 år.

Der er flere fordele ved denne behandling sammenlignet med injektionsbehandling:
– Effekt umiddelbart efter behandlingen
– Varig reduktion af sved
– Permanent reduktion af lugt
– Giver en varig reduktion af hårvækst
– Lavere omkostninger på lang sigt

Før miraDry®-behandlingen

4-6 dage før behandlingen:
– Barber begge armhuler. Når du kommer til din behandling, vil der være lidt hårvækst for at identificere det område, der skal behandles.

På behandlingsdagen:
– Brug tøj med rummelige armhuler for let adgang til behandlingsområdet, f.eks. en tanktop, en sports-bh eller en ærmeløs top.
– Planlæg, at behandlingen varer cirka en og en halv time.

Under miraDry®-behandlingen


Lægen eller sygeplejersken starter behandlingen med at desinficere og bedøve armhulerne. Bedøvelsesmiddel injiceres i huden med meget tynde og korte nåle. En relativt stor mængde væske injiceres, så svedkirtlerne løftes væk fra underhudsfedt, nerver og blodkar. Behandleren fæster derefter en skabelon i armhulerne med et mønster, som applikatoren skal følge.

miraDry® applikatoren placeres mod huden og skaber et vakuum, der gør, at huden suges op, og at svedkirtlerne løftes nærmere behandlingspladen. Mikrobølger opvarmer svedkirtlerne, og huden afkøles derefter, inden vakuumtrykket slipper. Opvarmningen er så stor, at svedkirtlerne ødelægges og mister deres evne til at producere sved.
Behandlingen påvirker både svedkirtler og lugtkirtler. Behandlingen gør ikke ondt.

Behandlingstid

Behandlingen tager cirka 60-90 minutter.

Efter miraDry®-behandlingen

Armhulerne, og nogle gange dele af armene, kan føles bedøvede i flere timer efterfølgende. Når bedøvelsen forsvinder, kan man opleve en let ubehag. Følg nedenstående instruktioner for at opleve så lidt ubehag som muligt.

Efterbehandlingsinstruktioner:
– Klinikken forsyner med køleposer samt smertestillende medicin for det første døgn. Hvis yderligere behandling med smertestillende medicin er nødvendig derefter, skal du selv sørge for dette.
– Køl området med køleposer indpakket i et tyndt stof (f.eks. rene strømper) for at reducere hævelse. Brug køleposerne i maksimalt 20 minutter ad gangen. Gentag dette den første dag.
– Brug håndkøbs smertestillende (f.eks. paracetamol) og antiinflammatoriske medicin (f.eks. ibuprofen) for at reducere hævelsen. Fortsæt efter behov i de efterfølgende dage.
– Hold det behandlede område rent. Vask med vand og mild flydende sæbe. Området behøver ikke vaskes og holdes rent mere end normalt.
– Undgå at barbere eller påføre deodorant/antiperspirant de nærmeste dage. Hvis deodorant/antiperspirant stadig er ønskeligt dagen efter behandlingen, smid eventuel brugt produkt ud og åbn et nyt produkt.
– Vent 1 uge før du genoptager hård træning og aktivitet.

Bivirkninger af en miraDry®-behandling

Det er almindeligt med bivirkninger efter en behandling med miraDry®, selvom risiciene er få.

Her følger de mest almindelige:
– På grund af bedøvelsen kan du få blå mærker på injektionsstederne. Du kan også opleve rystelser, følelsesløshed eller prikken i armen, som varer mindre end 24 timer.
– Efter behandlingen er det almindeligt med rødme, hævelse, ubehag og ømhed i armhulerne. Smerten lægger sig som regel helt inden for det første døgn. Hævelsen varer omkring 1 uge. Dette behandles bedst med køleposer, paracetamol og ibuprofen, som klinikken forsyner med.
– Du kan opleve hævelse og rødme i det behandlede område, og kan midlertidigt opleve prikken, knuder, hudbånd, smerte, bump eller andre fornemmelser under huden i det behandlede område og/eller overarmen. I de fleste tilfælde forsvinder disse bivirkninger inden for nogle uger. I sjældne tilfælde kan det vare i flere måneder.
– Et almindeligt bivirkning af behandlingen er hårtab i hele armhulen, eller dele af den. Hårtabet bliver permanent.

Meget sjældne bivirkninger efter behandling inkluderer hårsæk betændelse i armhulerne, let følelsesløshed på ydersiden af overarmene og stramhed fra armhulerne i op til et par måneder efter behandling.

Restriktioner

– Gravid eller ammende
– 18 års aldersgrænse
– Allergi over for lokalbedøvelse
– Patienter med hjerte-/elektroniske implantater

Behandlingsomkostning

En miraDry®-behandling koster 19.900 sek. En anden miraDry-behandling koster 9.950 sek.

Afbetaling


Vi tilbyder alle Klarnas betalingsmuligheder. Du kan betale på klinikken præcis som du gør med Klarna online. Fleksible muligheder inkluderer “Køb først, betal senere” med konto eller faktura og “Del op” med afbetaling. Gå til værktøjet for at beregne den månedlige omkostning, du vil skulle betale.

Bestill time


Hvis du ønsker yderligere information om behandlingen, er du velkommen til at booke en gratis telefon- eller videokonsultation med vores læge, ellers kan du direkte booke din behandling her.

Tag det første skridt

Der er ingen grund til at vente med at få en behandling hos os. Bestil en tid hos os allerede nu

Bestill time

Du er i sikre hænder

Vi er Skandinaviens mest anbefalede svedklinik. Læs hvad vores klienter siger om os.