Sådan kommer du til behandling hos os

Svedklinikken byder alle velkommen.

Vi tager både imod patienter fra det offentlige sygehusvæsen, patienter via sundhedsforsikringer eller patienter der vælger at betale deres behandling selv, hvad enten det er patienter fra Danmark eller udlandet. Svedklinikken er en privatklinik. Det betyder derfor, at din egen læge eller speciallæge ikke kan henvise direkte til os. Betaling af dit besøg hos os fra det offentlige, skal derimod altid gå via sygehusene i regionerne.

Nedenfor beskriver vi kort de forskellige veje til os. Vi vil altid gerne være behjælpelige med rådgivning i forhold til at komme på besøg hos os. Ring gerne til os, så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.

• Hvis du er privatbetalende patient, kan du blot ringe for at bestille tid. Efter en grundig vurdering og rådgivning fra vore dermatologer, kan vi tilbyde dig behandling af de områder af kroppen, der plager dig, hvis du i dialog med vores læge vurderer, at det er den rettet løsning for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse om, hvad vi kan hjælpe dig med. Her kan vore priser også oplyses.

• Hvis du har en Sundhedsforsikring, kan du i visse tilfælde få dækket din udgift til en konsultation, og hos visse forsikringsselskaber også dine udgifter til udvalgte behandlinger, f.eks. miraDry behandlingen, der for mange har permanent effekt på deres hyperhidrose i armhulerne.

• Hvis du kommer via Det udvidede frie sygehusvalg, er du henvist hertil fra et sygehus i en region. Du kan, jf. Sundhedsloven blive henvist til Svedklinikken, hvis du som patient er henvist til et offentligt sygehus, og sygehuset ikke kan udrede eller behandle dig inden for 30 dage, fra henvisning eller fra beslutning om behandling. Svedklinikken har en aftale med Danske Regioner om injektionsbehandling med botulinumtoxin under arme og/eller hænder og/eller fødder, hvilket gør, at du har mulighed for at blive viderehenvist til os. Du henvises til 1 eller 3 behandlinger, før der igen skal anmodes om behandlingstilladelse i regionen.

Du er altid velkommen til at ringe til os for rådgivning, ligesom regionens patientkontorer kan være behjælpelige med at hjælpe dig til hurtigst mulige behandling. Telefonnumrene til disse finder du på siden Udvidet frit sygehusvalg, hvor du også kan læse mere om hvordan du kan bruge din ret til behandling inden for 1 måned hos os på Svedklinikken.